Снимка: Northern Ireland Office, УикипедияМеган Маркъл е изправена пред ново предизвикателство,

...
Снимка: Northern Ireland Office, УикипедияМеган Маркъл е изправена пред ново предизвикателство,
Коментари Харесай

Дейли Мейл: Меган Маркъл ще се кандидатира за президент на САЩ

Снимка: Northern Ireland Office, Уикипедия

Меган Маркъл е изправена пред ново предизвикателство, може би най-значимото в живота й.  " Меган Маркъл може и да се кандидатира за Белия дом ", написа лондонският в. " Дейли мейл ".  Според изданието брачната половинка на принц Хари е почнала да изследва лобистки компании, които вероятно да ѝ оказват помощ за набирането на средства за изборите на 5 ноември 2024 година

" Източник до някогашната актриса съобщи, че Маркъл е провела диалози и с представители на Демократическата партия (на президента на Съединени американски щати Джо Байдън) ", уточни още изданието.   

" Маркъл в никакъв случай не е криела своите антипатии към Доналд Тръмп. Тя не се отхвърли от американското си поданство, когато се омъжи за принца през 2018 година, с цел да може гласоподава за различен претендент през 2020 година ", добави медията.

Според специалисти по американско конституционно право Маркъл дава отговор на всички условия да се кандидатира за президент на Съединени американски щати. " Тя е родена на територията на страната и сега е на 39 години (минималната възраст за претендента е 35 години) ", разясниха експерти, представени от вестника

" Ако артистката успее, тя ще стане първата президентка на Съединени американски щати, вторият негър собственик на Белия дом - след Барак Обама (2009 – 2017 г.) и вторият артист отпред на САЩ  - след Роналд Рейгън (1981 – 1989 г) ", написа още " Дейли мейл ", представена от Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР